OSC

Wij helpen graag!

Is er behoefte aan extra kennis, capaciteit of aan ICT professionals die projecten geheel of gedeeltelijk uitvoeren? Bij OSC ben je verzekerd van de beste ICT specialisten voor al jouw vraagstukken.

Spoedaanvraag? Neem direct contact met ons op via 020-6845920 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Succesvol in ICT sinds 1987

Onze professionals zijn in staat om de snelheid in jouw project te brengen. Zij beschikken over up-to-date kennis van de laatste technologieën en over uitgebreide ervaring in uiteenlopende projecten. Al ruim 30 jaar voorzien wij vele opdrachtgevers van de juiste mensen middels ICT detachering.

 

Onze mensen bepalen onze kwaliteit

OSC stelt het succes van de medewerker als professional en persoon centraal. Onze professionals werken allemaal conform de 8 OSC wetten tot succes. Dankzij deze unieke methode onderscheiden zij zich door hun enthousiasme en goede vakkennis waarmee zij meerwaarde bieden aan onze opdrachtgevers. Dit resulteert niet alleen in enthousiaste opdrachtgevers, maar ook in groei van ons als organisatie. Een hele mooie basis voor een langdurige relatie met zowel opdrachtgevers als onze medewerkers.

 

Meer informatie? Bel ons op 020 684 5920 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.