OSC

In ons vakgebied is één ding zeker; jezelf blijven ontwikkelen is een must. Onze ICT professionals werken allemaal conform de 8 OSC wetten tot Succes. Deze unieke werkwijze resulteert niet alleen in enthousiaste professionals die continue in ontwikkeling zijn, het zorgt ook voor enthousiaste en tevreden opdrachtgevers én voor groei van onze eigen organisatie. Een win-win-win situatie, daar doen we het voor!

Meer weten over onze succesvolle werkwijze?
Bel ons op telefoonnummer 020-6845920 of stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De 8 OSC wetten tot Succes in de praktijk

Het draait om jou

Bij OSC draait het om jou! Wij stellen onze medewerkers centraal in de organisatie, jullie zijn immers de belangrijkste asset van OSC. Bij OSC kijken we samen naar de toekomst, waar wil je heen, wat wil je worden en hoe gaan we dat bereiken. Om dit vorm te geven hebben wij de 8 wetten geformuleerd, een kapstok om je carrière aan op te hangen.

Samen met je fieldmanager maak je een plan

In een gesprek met jouw eigen Fieldmanager bepalen we eerst wet 1, Focus. Heel belangrijk, want zodra je weet waar je naartoe gaat groeien en hier een SPOP (Situationeel Persoonlijk Ontwikkel Plan) voor is gemaakt, volgt als het goed is vanzelf wet 2, Enthousiasme.

Lekker werken als professional

Als je niet enthousiast bent, is je focus waarschijnlijk niet goed. Maar als je weet waar je naartoe groeit en “lekker aan het werk bent” ben je vanzelf enthousiast. “Lekker werken als professional” is dan ook ons doel. En als je lekker werkt, enthousiast bent en dat toont bij de opdrachtgever, wordt deze ook enthousiast en sta je op goede voet met jouw opdrachtgever. Wij als OSC worden weer blij van enthousiaste opdrachtgevers én professionals. En zo is het cirkeltje rond.

Ontwikkeling op jouw tempo

De S in SPOP, staat voor Situationeel. Een heel belangrijke S! We bepalen natuurlijk gezamenlijk jouw groeipad, maar uiteindelijk is er maar één iemand die het kan doen en dat ben jij! Als je in de avonduren je HBO wil halen, juichen we dit toe en financieren het. Dat is een zwaar traject om naast je werk uit te voeren en moet dan ook vanuit jezelf komen anders gaat dit je nooit lukken. Er kan een Situatie ontstaan waardoor het verstandiger is om dit traject uit te stellen of te pauzeren. Als je bijvoorbeeld vader wordt heb je in je privé situatie al je tijd en energie nodig. Als OSC raden wij je dan aan om ergens rust te pakken, dus even stoppen/niet beginnen aan je opleiding/certificering zodat je energie overhoudt voor de thuissituatie en je normale werk. Niemand heeft er iets aan als je op je tandvlees loopt!

Persoonlijke begeleiding

Om alles te monitoren en jouw enthousiast te houden bezoekt onze Fieldmanager je minimaal 1x per maand. Bij hem kun je niet alleen je hart luchten, maar samen lopen jullie ook je SPOP door. Zijn de doelen nog gewenst, worden ze behaald, heb je nog meer nodig, etc.

Opleidingsbudget

Opleidingsbudgetten daar doen wij niet aan. We kijken veel liever per professional naar wat er nodig is. Soms kan dit een korte training/certificering zijn en soms een heel traject. Omdat de kosten hiervan enorm uiteenlopen kunnen we er geen vast budget aan hangen. We doen wat nodig is om de doelen te behalen.

And there is more

Vanuit OSC hechten wij veel waarde aan het leggen en versterken van informele contacten tussen medewerkers onderling en onze klanten. Daarom organiseren we een aantal evenementen per jaar die altijd drukbezocht worden. Zo zijn er gezellige regioborrels, waar je aansluit als je zin hebt of workshops die in het teken staan van onze 8 wetten, zowel met een leer- als een funfactor. Ook is er een familiedag, een Sinterklaasfeest voor alle OSC kinderen en uiteraard een kerstfeest waar je samen met je partner welkom bent.