OSC

Sinds haar oprichting in 1987 brengt OSC harmonie tussen haar klanten, leveranciers, medewerkers en de onderneming OSC, zowel professioneel als privé. Dit resulteert in continuïteit van zowel de onderneming als die van haar klanten. Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie methode ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd. Succesvolle Professionals bij OSC zijn mensen die handelen conform deze methode, de door OSC geformuleerde 8 wetten. Het team dat deze filosofie uitdraagt en borgt is:

Lex Oosterloo
Algemeen directeur

Michel Smith
Commercie

Roel Keuker
Groei

Kwaliteit en betrokkenheid in alles wat we doen draagt bij aan het succes van zowel OSC, de opdrachtgevers en de medewerkers. Deze kwaliteit wordt bepaald door de eisen die de opdrachtgever en de medewerker stellen.

OSC stelt de ontwikkeling van de medewerker als professional en als persoon centraal. Dit gebeurt in een open en informele cultuur.

Om deze ontwikkeling ten volle te benutten, is er bij OSC een competentiemethode ontwikkeld: “de 8 OSC wetten”. Door deze 8 wetten toe te passen, worden de professionals beter en daarmee heel OSC. Hiermee wordt een basis gelegd voor langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als medewerkers.