OSC

Succesvol in ICT sinds 1987

OSC is sinds 1987 specialist in het leveren van succesvolle professionals op het gebied van ICT-infrastructuur, zowel technisch als organisatorisch. Onze focus binnen de ICT-infrastructuur ligt op vier diensten:
Capaciteit
Kennis
Projecten
Co-Sourcing

De 8 OSC Wetten tot Succes

Door onze jarenlange ervaring en het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC een unieke en uiterst succesvolle competentiemethode ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd.

OSC stelt het succes van de medewerker als professional en persoon centraal. Onze professionals werken allemaal conform de 8 OSC wetten tot Succes. Dankzij deze unieke methode onderscheiden zij zich door hun enthousiasme en goede vakkennis waarmee zij meerwaarde bieden aan onze opdrachtgevers. Dit resulteert niet alleen in enthousiaste medewerkers en opdrachtgevers, maar ook in groei van ons als organisatie. Hierdoor ontstaat een win-win-win situatie, iets waar wij als OSC continu naar streven.

Even voorstellen

Het team dat de filosofie van de 8 OSC wetten tot Succes uitdraagt en borgt bestaat uit:

Lex Oosterloo
Algemeen directeur

Michel Smith
Commercie

Roel Keuker
Groei

Kwaliteit, openheid en professionaliteit

Bij alles wat wij doen staan kwaliteit, openheid en professionaliteit voorop, zowel binnen onze eigen organisatie als naar buiten toe. Het continu uitdragen en toepassen van deze kernwaarden maakt van ons een waardevolle partner en werkgever en heeft geresulteerd in vele langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. (Sommige al meer dan 10 jaar!) Iets waar wij heel trots op zijn!

Meer weten over onze diensteverlening of graag eens kennismaken?
Bel ons op telefoonnummer 020-6845920 of stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.