OSC

Wie ben jij?

Je bent een techneut in hart en nieren en je deinst niet terug voor het vinden van de juiste technische oplossingen. Je bent een teamplayer en je werkt graag samen. Je hebt al een aantal jaar ervaring en je bent enthousiast en proactief.  Daarnaast ben je ambitieus en wil je graag een sparringpartner hebben om te kijken op welk vlak je je verder kan ontwikkelen.

Jij hebt je al gespecialiseerd als Technisch Applicatiebeheerder en hebt de juiste certificaten. Je brengt een aantal jaren TAB ervaring met je mee, hebt meegewerkt aan projecten en hebt een brede IT achtergrond. Je hebt HBO werk/denk niveau en ben je goed gecertificeerd (MCSE/MCSA of Linux). Daarnaast ben je bekend met methodieken als BisL en ASL, je hebt ervaring met Oracle en/of SQL en wilt je graag verder ontwikkelen. Je hebt ervaring met het beheren van applicaties en kan zorgdragen voor het in gebruik nemen van de meest recente versies van de applicaties.

Is jouw interesse in deze functie gewekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar meerdere IT-specialisten.

OSC is een detacheringsbureau in de IT-branche, ontstaan vanuit de passie voor het vak en de mens. Wij zijn gegroeid tot een middelgrote system integrator op het gebied van Wintel, Unix, Linux, AIX en netwerken. 

Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd. Kwaliteit en betrokkenheid in alles wat we doen draagt bij aan het succes van OSC en haar medewerkers. Begeleiding en ontwikkeling van onze professionals is waar onze organisatie om draait. Dit doen wij door middel van fieldmanagement, workshops, kennissessies, in house trainingen en nog veel meer. 

OSC onderscheidt zich als detacheerder met zijn aandacht voor de professional. “Lekker werken als professional” is ons motto en dit zit in de gehele organisatie ingeworteld. Op basis van de 8 OSC-wetten werken onze professionals aan hun ontwikkeling met behulp van instrumenten zoals bijvoorbeeld een situationeel ontwikkelplan. De field manager helpt hierin als eerste hulp om te zorgen dat de professional het naar zijn zin heeft op z’n opdracht, de opleidingen volgt die bij zijn doelen passen en zich ook op de juiste soft skills ontwikkelt. Aangezien we het belangrijk vinden dat de professional zich echt OSC’er voelt, zien de field manager en de professional elkaar in ieder geval maandelijks.

 

Hoe gaan wij te werk

Als je bij ons in dienst komt dan ga je aan de slag bij een van onze klanten. Als eerste willen we weten waar jouw ambitie ligt. Hoe ziet jouw droomopdracht eruit? Waar word jij wel en niet gelukkig van? Hierna zullen we je proberen te plaatsen op een project dat goed op je ervaring aansluit.

In ruil voor je expertise bieden wij jou:

• Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

• Je bent onderdeel van een leuk team die mee gaat met de technische ontwikkelingen in de markt.

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een budget om dit te realiseren en het behalen van de juiste certificaten.

• Gezellige borrels, trainingen en top begeleiding door middel van fieldmanagement.

• Uitstekend salaris, 13e maand, auto van de zaak en een prestatietoeslag.

 

Zie jij het wel zitten om te komen werken bij OSC? Kom gezellig langs voor een kopje koffie en maak deel uit van het OSC-team. Solliciteer direct via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..