OSC

Het draait om jou

Bij OSC draait het om jou! Wij stellen onze medewerkers centraal in de organisatie, jullie zijn immers de belangrijkste asset van OSC. Bij OSC kijken we samen naar de toekomst, waar wil je heen als ICT professional, wat wil je worden en hoe gaan we dat bereiken. Om dit vorm te geven hebben wij de 8 OSC wetten van de succesvolle ICT professional geformuleerd, een kapstok om je carrière aan op te hangen.
Lees hier alles over de 8 OSC wetten van de succesvolle ICT professional.

Persoonlijke begeleiding Fieldmanager

Als je bij ons komt werken maak je samen met je Fieldmanager een op maat gemaakt plan volgens de 8 OSC wetten tot Succes. “Lekker werken als professional” is hierbij ons doel. Want als jij lekker werkt, enthousiast bent en dat toont bij de opdrachtgever, wordt deze ook enthousiast. En wij als OSC worden weer blij van enthousiaste opdrachtgevers én professionals. Een win-win-win situatie! Om alles te monitoren bezoekt onze Fieldmanager je minimaal 1x per maand. Bij hem kun je niet alleen je hart luchten, maar samen lopen jullie ook je plan door. Zijn de doelen nog gewenst, worden ze behaald, heb je een training nodig, etc.

And there is more

Vanuit OSC hechten wij veel waarde aan het leggen en versterken van informele contacten tussen medewerkers onderling en onze klanten. Daarom organiseren we een aantal evenementen per jaar die altijd drukbezocht worden. Zo zijn er gezellige regioborrels, waar je aansluit als je zin hebt of workshops die in het teken staan van onze 8 wetten, zowel met een leer- als een funfactor. Ook is er een Sinterklaasfeest voor de kinderen van onze OSC medewerkers en uiteraard een kerstfeest waar je samen met je partner welkom bent.

Ben jij een enthousiaste ICT professional en hebben wij je interesse gewekt?
Bel ons op 020-6845920 of stuur een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij een enthousiaste ICT professional?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ICT’ers die een volgende stap willen maken. Misschien ben je op zoek naar meer begeleiding vanuit je werkgever of loop je tegen je eigen grens aan en wil je wel verder groeien, maar lukt dat nu niet? Kom dan eens praten. OSC staat altijd open voor enthousiaste professionals! Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar mensen met de volgende specialisaties:
- Systeembeheer
- Netwerkbeheer
- Technisch applicatiebeheer

Bekijk hier onze laatste vacatures

Opdrachtgevers OSC

Bij OSC werken professionals voor een veelheid aan interessante en toonaangevende opdrachtgevers. OSC professionals zijn werkzaam in heel Nederland, waarbij de meeste werkgevers zich in de Randstad bevinden. De expertise die OSC levert, ligt op het gebied van de technische infrastructuur en de organisatie daarvan. Benieuwd voor wie onze professionals werken? Bekijk hier een kleine selectie van onze klanten