OSC

Ben jij een Succesvolle Professional op het gebied van de ICT infrastructuur en wil je werken bij een organisatie die professionals levert op technisch  en organisatorisch vlak, waarbij lekker werken als waardevolle Professional sleutel is voor het Succes, kom dan werken bij OSC.

Succesvolle Professionals bij OSC zijn mensen die handelen conform de door OSC geformuleerde 8 wetten. Deze acht OSC wetten zijn vastgelegd in het boek "Lekker werken als professional, De acht OSC-wetten van de succesvolle ICT-professional". Bovendien zijn daarbij ondersteunende workshops ingericht, om ook daadwerkelijk te kunnen handelen conform deze wetten.

Wij hebben onze organisatie ingericht om onze professionals heen. Door middel van maandelijkse fieldmanagement gesprekken, SPOP en intensieve persoonlijke begeleiding proberen wij te faciliteren dat onze professionals hun carrièredoelen bereiken.

Opdrachtgevers van OSC

De opdrachtgevers van OSC zijn over het algemeen grote multinationals in de randstad. De expertise die OSC levert, ligt op het gebied van de technische infrastructuur en de organisatie daarvan.

Betrokkenheid bij OSC

Naast werken doet OSC ook aan het leggen en versterken van informele contacten tussen de medewerkers onderling en onze klanten. Succes trekt succes aan! De door OSC georganiseerde evenementen zijn altijd druk bezocht. Enkele voorbeelden zijn de OSC kwartaalborrel, de OSC familiedag en workshops in het kader van Succes en Professionaliteit.

OSC biedt

  • Marktconform salaris
  • Pensioenregeling, 50% voor rekening OSC
  • Lease-regeling voor mobiele OSC'ers
  • 25 vakantiedagen
  • Prestatietoeslag
  • 13e maand
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • OSC competentiesysteem voor carrière-ontwikkeling (de acht OSC wetten)

Wie zoeken wij:

OSC wil groeien en daarom zijn wij op zoek naar de toptalenten op de ICT arbeidsmarkt. Mensen die ambitieus zijn en zich verder willen ontwikkelen door middel van interessante opdrachten, opleidingen en persoonlijke begeleiding. Professionals die al een aantal jaar ervaring hebben in de ICT, maar zeker nog niet uitgeleerd zijn. Wij zijn vooral op zoek naar mensen met de volgende specialisaties:

Bekijk hier onze laatste vacatures.
Wil jij bij een Ontzettend Succesvolle Club werken, neem dan contact op met OSC middels mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 020-684 5920.